Hårpleje

Sådan bekæmper du mod hårtab

Sådan bekæmper du mod hårtab

At kæmpe mod hårtab kan være en frustrerende oplevelse for både mænd og kvinder. Det kan påvirke ens hverdagsliv negativt og nedsætte selvtilliden. Der kan være flere årsager til hårtab såsom, stress, genetik, usund kost, mangel af vitaminer og mineraler og mere.

Hermed er der flere effektive produkter ude på markedet, som kan hjælpe dig med at bekæmpe hårtab og gøre dit hår sundt igen. I denne sammenhæng vil vi anbefale produkter til både mænd og kvinder fra Australian bodycare og give gode råd til at håndtere hårtab.

Bekæmp hårtab på en naturlig måde med denne shampoo

Et af de første og mest populære produkter, som vi vil anbefale at bruge er hair loss wash shampoo fra australian bodycare. Denne effektive shampoo indeholder en masse naturlig produkter, som er godt håret. Det indeholder eksempelvis tea tree oil, hvilket har antibakterielle egenskaber, som kan rense hovedbunden mod urenheder. Som man siger, så er en sund hovedbund vejen til at have et sundt og stærkt hår.

Dernæst er der biotin, som er et vandopløseligt b vitamin, der er essentiel for håret og kroppens sundhed. Biotin er med til at danne kreatin, som er vigtigt for proteiner i håret. Biotin er en vigtig kilde for hårets vækst og er med til at formindske hårtab.

Herefter indeholder shampooen også Capila longa, som er en multi aktiv ingrediens. Det er kommet fra gurkemeje planten og er med til at give de bedste egenskaber for at få et fyldigt hår. 

Alle disse ingredienser vil give dig en positiv og effektiv virkning for dit hår og hovedbund.

Effektiv Hårtabs balsam som fungerer

Et andet produkt, som er med til at kunne formindske hårtabet og give håret ekstra fugt, er hair loss conditioner fra australian body care. Denne balsam indeholder også tea tree oil for at modvirke bakterier og urenheder. Produktet vil også give et glans og blødhed samt beskytte og styrke håret. Hermed anbefales der at hair loss conditioner kan være god at bruge efter hair loss wash shampooen for at få et bedre resultat.

Red hårtab med dette serum

Australian bodycare tilbyder også et effektiv hovedbundsserum, som kan pleje håret mod hårtab. Hair loss serum indeholder naturlige produkter, som gøre hovedbunden sundere og vil modvirke bakterier. De naturlig ingredienser som Biotin og Capila longa er tilføjet og er effektive for at formindske hårtabet. Dette vil styrke et tyndt og fint hår. Det kan også bruges til alle hårtyper.

Andre produkter for håndteringen af hårtab

Hermed er det vigtigt at huske på at spise sundere og at have en afbalanceret kost, da en mangel på næringsstoffer kan medføre hårtab. Med et skub i den rigtige retning ud fra dette, kan der anbefales at tage et kosttilkud for hårvitaminer med biotin fra australian bodycare. Denne kosttilskud vil hjælpe dig med at få den rette mængde af vitaminer og mineraler som dit hår har brug for. Det vil styrker både dit hår og hovedbund og gøre det sundere.

Oversigt over anbefalet produkter

Shampoo fra Australian bodycare

Australian bodycare

Shampoo med Biotin og Capilia Longa til fint hår

Shampoo til at styrke tyndt og tørt hår (250/500 ml) | Til både mænd og kvinder | Naturlige aktiver der styrker håret – ideel ved hårtab og udtynding |

Conditioner fra Australian bodycare

Australian bodycare

Balsam til tyndt og fint hår

250 ml Balsam til daglig pleje af tyndt og beskadiget hår | Kan bruges af både mænd og kvinder | Naturlige aktiver tilfører fugt til tørt, skadet og knækket hår |

Serum fra Australian bodycare

Australian bodycare

Hårtabsserum med Biotin og Capilia Longa

Hovedbundsserum (100/250 ml) til daglig brug | Kan bruges af mænd og kvinder | Ideel til pleje af håret ved hårtab, udtynding og vigende hårgrænse |

Kosttilskud fra Australian bodycare

Australian bodycare

Hårvitaminer med Biotin

Kosttilskud til mænd og kvinder | Tilfører næring i form af vitaminer og mineraler | 2 kapsler dagligt til at give hår og hovedbund de bedste betingelser for et sundt og stærkt hår |