Hårpleje

Få en sund og kløfri hovedbund

Få en sund og kløfri hovedbund

Er du træt af at have et tørt eller kløende hovedbund? Så har vi de rette plejeprodukter at anbefale til dig. At have en sund hovedbund kan være nødvendigt for at undgå flere hår problemer. Der er flere årsager som påvirker hovedbunden såsom tørre vejrforhold, fugt mangel, overdreven brug af stylingsprodukter og mere. 

Med hjælp af effektive plejende produkter fra Australian bodycare, vil dette sørge for at du får et sundt, kløfri og tørt fri hovedbund. Produkterne som vil blive anbefalet er til både mænd og kvinder, som lider af disse hovedbundsproblemer.

Få sundere hår med den rette shampoo

At have den korrekte hårvask vil gøre, at du vil opnå et sundere hovedbund. Det kan være en god ide at bruge en mild shampoo, som har de rigtige ingredienser såsom Tea Tree Oil til sit hår. Tea Tree Oil er en effektiv naturlig olie, som vil rense håret og hovedbunden mod snavs og bakterier. I det kan vi anbefale at bruge hair clean shampoo fra Australian bodycare for at formindske hovedbundsproblemet og opnå et bedre resultat. Denne shampoo kan være til hjælp for både en kløende, tør og skællet hovedbund.

Nærende balsam til hovedbunden

Hermed kan det være en fordel at bruge en balsam, som indeholder aktive og naturlige ingredienser for hovedbunden og håret. Det vil forebygge mod skader, reducere mod kløe og irritation, fugte og blødgør håret og give næring til både hår og hovedbund. Til det vil vi anbefale hair care balsam fra Australian bodycare til dig som leder efter den rette balsam. Denne balsam er også tilpasset til alle hårtyper og hudtyper.

Den perfekte serum til hovedbunden

Det er vigtigt at have fugt i sit hår, hvis man har en tør eller kløende hovedbund. Hvis du lider af en kløende eller tør hovedbund, kan vi anbefale at du bruger et effektivt serum, som kan løse dit problem. I forbindelse med dette kan vi anbefale scalp serum fra Australian bodycare til at være den rette løsning. Denne effektive serum vil hjælpe dig med at give din hovedbund den fugtighed, som den har manglet i en periode og lindre hår problemet. Serummet indeholder desuden glycerin, som er et fugtighedsmiddel, der tilfører fugt og modvirker at håret tørrer ud.

Oversigt over anbefalet produkter

Shampoo fra Australian bodycare

Australian bodycare

Tea Tree shampoo til skæl og tør hovedbund

Skælshampoo (250/500 ml) til både hår, hovedbund og skæg | Plejende og beroligende shampoo til tør og irriteret hovedbund | Effektiv mod bumser og urenheder i hovedbunden |

Conditioner fra Australian bodycare

Australian bodycare

Balsam til tør hovedbund, skæl og kløe

Fugtgivende balsam (250/500 ml) til pleje af håret ved skæl, tør, irriteret og kløende hovedbund | Plejer hår og hovedbund ved hjælp af aktive ingredienser |

Hovedbundskur fra Australian bodycare

Australian bodycare

Hovedbundskur mod skæl og tør hovedbund

Effektiv kur mod skæl i hovedbund, hår og skæg | Beroliger tør, irriteret og kløende hovedbund | Plejer hovedbunden ved hjælp af aktive ingredienser |