Hudpleje

5 gode råd mod uren hud i ansigtet

5 gode råd mod uren hud i ansigtet

Er du træt af at kæmpe med uren hud og bumser? Det er desværre et hudproblem som mange unge og voksne døjer med. Dog så er der mange muligheder til at kunne fikse problemet. Her vil vi anbefale produkter fra Australian bodycare og give 5 gode råd til hvordan du kan holde din hud ren og sundt.

1. Vask huden

Det er vigtigt at holde huden ren for at undgå for meget olie og snavs i huden. Disse årsager er det som oftes skyldes til at være grunden for opstående urenheder og bumser. Hvis du døjer med dette, kan der stærkt anbefales at bruge face wash fra Australian bodycare til at rense huden grundigt. Dette produkt indeholder naturlige ingredienser såsom Tea tree oil, som vil effektivt rense huden. Det vil behandle og forebygge mod uren hud. 

2. Eksfoliere huden

Hvis du gerne ville komme lidt mere i dybden og rense huden ekstra grundigt, så kan der anbefales at eksfoliere huden med en ansigtsmaske fra Australian bodycare. Dette produkt vil hjælpe med at fjerne de døde hudceller og rense porerne. Hermed vil det også bekæmpe dannelsen af bumser og uren hud.

3. Fugt til huden

At fugte huden med cremer kan hjælpe med at opretholde en sundere hud. Huden har en tendens til at revne eller sprække, hvilket kan øge risikoen for at man kan få flere hudproblemer såsom uren hud. Derfor er det en god ide at holde huden fugtigt, så man kan få den rette pleje og der kan bekæmpes mod dette problem. Til det vil vi anbefale face cream fra Australian bodycare, som er en god dagligbrugs creme, der vil virke let og give den gode mængde af fugt til huden.

4. Berøring af ansigtet

Generelt set kan det være en rigtig god ide at undgå at røre ved sit ansigt, da det kan sprede bakterier fra dine hænder til huden. Dette kan skabe flere bumser og urenheder. Undgå at dele personlig pleje tilbehør med andre eller brug en tør håndklæde når ansigtet skal vaskes for at undgå spredningen af bakterier og snavs.

5. Sundere livsstil

At have en sundere livsstil kan medføre til at have et stærkere immunforsvar. En sund kost kan eksempelvis give positive effekter ved huden. Herefter kan såsom stress påvirke huden og give en negativ effekt. Stress har en indflydelse på vores hormonbalance, hvor udvikling af uren hud kan skabes.

Oversigt over anbefalet produkter

Ansigtsvask fra Australian bodycare

Australian bodycare

Ansigtsrens til bumser og uren hud

Face Wash (100/200 ml) til daglig rens af ansigtet | Renser effektivt huden for bumser og hudorme | Hæmmer bakterier og overproduktion af talg | Forebyggende mod uren hud |

Ansigtsmaske fra Australian bodycare

Australian bodycare

Ansigtsmaske til uren og fedtet hud

100 ml Face Mask mod uren hud, bumser og hudorme | Dybderensende lermaske med forebyggende effekt mod bumser og hudorme i ansigtet | Mild peeling til forebyggelse af urenheder |

Ansigtscreme fra Australian bodycare

Australian bodycare

Ansigtscreme til uren hud og bumser

Face Cream (50/100 ml) med plejende ingredienser mod uren hud | Forebygger bumser og hudorme | Fugtgivende og beroligende ingredienser |