Læringsforløb

MasterChef

Madkundskabsholdene dyster i "Bælgfrugter og bæredygtighed"

Beskrivelse

Udfra undervisningsmaterialet ”Bælgfrugter og Bæredygtighed” fra www.madkamp.nu dyster eleverne i viden og smag ud fra egne producerede retter.

Klasserne arbejder med materialet op til konkurrencen.

På dagen har hver skole 3 køkkenstationer til rådighed hele dagen. I skal selv vurdere, hvor meget der skal være forberedt hjemmefra.

 Det der skal præsenteres på dagen er:

  • En forret pr. skole
  • En suppe pr. skole   
  • En hovedret pr. skole                          
  • En dessert pr. skole

 Kriterierne der bliver bedømt ud fra er:

  • Udseende
  • Smag
  • Kreativitet
  • Anvendelse af bælgfrugt (tæller x2)
  • Samlet indtryk

 Der vil være 3 eksterne dommere til at bedømme maden.

Vinderen er den klasse der samlet får flest point og får et særligt forløb i Det Sønderjyske Køkken den 21.juni 2018.

 På dagen vil der være nogle små smagsworkshops som eleverne kan deltage i, når de har tid.

Hver skole kan deltage med én klasse.

Fag

Madkundskab

 

 

Hvor mange

 Én klasse pr. skole.

Varighed

 Konkurrencen varer fra kl. 11.00-14.00

Pris

Gratis

Hvornår

Konkurrencen afholdes den 30. maj 2018

Hvor

Hørup Centralskole

Adresse og transport

Vestervej 2, Hørup, 6470 Sydals

Kontaktinfo

pife@sonderborg.dk

Links og downloads

http://madkamp.nu/undervisningsforloeb/undervisningsmaterialer/baelgfrugter-og-baeredygtighed/

Praktiske informationer

 Tilmeld jer nedenfor ved at skrive 1 i "Hvor mange vil du gerne tilmelde". Hvilken klasse der deltager, skal først oplyses senere.


Tilmeld dig her


30.05.2018 kl. 09:00 Pladser: 14

Se allerede tilmeldte

Skole Kontaktperson
Dybbøl-Skolen Kirsten Lyck-Hansen
Hørup Centralskole Iben Madsen
Nordals Skolen Cathrine Møller Petersen